Molitev za skorajšnjo zmago brezmadežnega Marijinega Srca

O brezmadežno Srce Marije, preblažene Božje Matere in naše ljubeče Matere, ozri se na stisko, v kateri vse človeštvo živi zaradi razširjanja materializma, brezboštva in preganjanja katoliške vere.

V naših dneh skrivnostno Kristusovo Telo krvavi iz premnogih ran, ki jih je v Cerkvi povzročilo nekaznovano širjenje krivoverstev, opravičevanje grehov zoper šesto Božjo zapoved, iskanje zemeljskega kraljestva namesto nebeškega, strašljiva bogoskrunstva zoper Najsvetejšo sveto Evharistijo, posebej preko prakse obhajanja na roko, in pa protestantsko preoblikovanje svete maše.

Med vsemi temi preizkušnjami je posijala luč posvečenja Rusije brezmadežnemu Srcu s strani papeža, združenega s škofi sveta. V Fatimi si v zadostitev zahtevalo obhajilo na prve sobote meseca. Prosi svojega Božjega Sina, naj papežu podeli posebno milost, da bi odobril zadostilno obhajilo na prve sobote.

Naj vsemogočni Bog skrajša čas, ko se bo Rusija spreobrnila h katoliški edinosti, ko bo človeštvu darovano obdobje miru, Cerkvi pa zagotovljena resnična prenova v čistosti katoliške vere, svetosti Božjega češčenja in svetost krščanskega življenja. O Srednica vseh milosti, o Kraljica presvetega rožnega venca in naša sladka mati. Obrni svoje milostljive oči v nas in milostno sliši našo zaupljivo molitev. Amen.

+ Athanasius Schneider

Dodaj odgovor

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaTrgovina