Odziv na zavajanje

“To so ljudje, ki se v svoji pravovernosti postavijo nad vse in zviška razglašajo krivoverce in nevredneže; govorijo proti papežu, večkrat tudi proti koncilu. Kdor se odpove papežu, kdor ga ne priznava, ga ne spoštuje ali začne govoriti proti njemu, je prestopil mejo in ni več katoličan.”

S temi besedami so nadškof Zore zaključili pridigo ob prazniku Gospodovega vnebovhoda. Z besedami, ki smo jih kot del Katoliške Cerkve slišali ali prebrali tudi ustvarjalci vsebin na Scutum Fidei.

In se čutili nagovorjene.

Nagovorjene, saj v trenutni vsesplošni teološki, moralni, liturgični in doktrinarni zmedi in vsesplošnim dvoumnostim ter skrunitvam edini povzdigujemo glas zoper kršilce Gospodovega nespremenljivega Nauka, zoper skrunitelje Gospoda v Najsvetejšem oltarnem zakramentu, zoper klovnske vsiljevalce posvetnega v Gospodova svetišča in pa tudi zoper očete in pastirje, ki so prepustili svoje sinove in črede podivjanim viharjem posvetnega, satanovim krempljem in volkovom na preži.

V teh svojih opominjanjih in pojasnjevanju zmot ŽAL seveda pogosto tudi ne moremo mimo kritik zoper svetega očeta.

Kar seveda NE POMENI, da ga ne priznavamo ali da smo se mu odpovedali, saj verjamemo, da je EDINI Božji vikar na Zemlji, pa če je še tako šibke vere in pogosto širi nejasnosti in zmote.

Dolžni pa smo vas vse opomniti, da so besede gospoda nadškofa zavajajoče in morda celo namerno lažnive z željo po sejanju strahu med vsemi, ki spremljate naše vsebine. Da so besede gospoda nadškofa želja po očrnitvi in diskreditaciji dela Scutum Fidei in goreče ljubezni do Troedinega Boga vseh, ki nas spremljate.

Kar pomeni tudi, da so za nekatolike označeni s strani današnje Cerkve v Sloveniji, ki je trdno zasidrana v modernistični hereziji, VSI, ki ljubimo Resnico, Boga in Njegov večni Nauk, ki se vse od apostolskih časov prenaša iz roda v rod na vse veke preko Svetega Izročila.

Sveti John Henry Newman je zapisal “Prej bom nazdravil svoji vesti kakor papežu.” in tudi samemu svetemu Pavlu smo lahko hvaležni, da danes nismo vsi obrezani, ko je šel in se možato zoperstavil PAPEŽU, ko je verjel, da je le ta v zmoti.

Ne pristajajmo in ne klonimo torej pod temi nesramnimi lažmi, ko nas zaradi svoje strahopetnosti pred svetom in pekoče vesti pred Resnico preganjajo in želijo omadeževati naše delo in zvestobo Kristusu Križanemu. Ohranjajmo svojo zvestobo Svetemu Bogu, Sveti Devici Mariji, Sveti Katoliški Cerkvi, Svetemu Izročilu in Kristusovemu Nauku, ki se prenaša po njem.

Ali kot je rekel apostol v svojem pismu: “Potemtakem sem postal vaš sovražnik, ker sem vam govoril resnico?” (Gal 4:16)

ICR+

Dodaj odgovor

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaTrgovina