Poskusni zajčki? Ne, hvala.

V kratkem se bo začelo množično t. i. proticovidno cepljenje zaposlenih v javnem sektorju, ki so praviloma v svojih srednjih in nemalokrat še v mladih letih. Zlasti slednje imam v mislih, ko ubesedujem svoj poziv k bojkotu tega nezaslišanega igranja s človeškimi življenji. Zdaj, ko so po enem letu zaprtij in nošenja mask že utrujeni in mnogi tudi na robu obupa, bodo ljudje privolili v vlogo poskusnega zajčka v upanju, da se bodo lahko vrnili v normalo. Seveda vsi vemo, da tisti, ki se imajo za naše bogove, nimajo tega v mislih. To so ljudje, ki javno govorijo, da je itak preveč prebivalstva in so se že igrali s cepivi po Indiji in Afriki, ne moremo pa niti mimo njihovih napovedi, da nas v prihodnosti čakajo nove pandemije.

Hkrati nas radi potolažijo s pozitivnimi novičkami, da smo, zahvaljujoč novim higienskim standardom, letos tako rekoč izkoreninili gripo (sic! https://www.rtvslo.si/zdravje/ihan-vdor-juznoafriske-razlicice-ki-lahko-okuzi-prebolevnike-in-cepljene-bi-bil-nevaren/571346). Živimo v krasnem novem svetu, v katerem naj bi bilo za kar 20% manj prometnih nesreč, ker smo omejili promet, da o krasnih posledicah zaprtja javnega življenja na naravno okolje sploh ne bi, ker nam o tem redno poroča sam Frančišek, ki je v bojnih vrstah za levičarsko utopijo totalnega egalitarizma tako rekoč neustavljiv. Če mu bodo stali na poti necepljeni vatikanski uslužbenci, smo lahko prepričani, da ima najbolj usmiljen pontifeks v zgodovini človeštva zanje pravo rešitev v obliki službenih premestitev ali celo odpuščanj, kar je bilo tudi že javno napovedano.

Svoj poziv k bojkotu usmerjam zlasti k mladim ženskam, naj premislijo ali so pripravljene sprejeti v svoje telo eksperimentalne spojine, ki so bile razvite v rekordnem času in na njih ni bilo opravljenih dolgoročnih raziskav. Njihovi proizvajalci tudi ne nosijo kazenske odgovornosti in zanje nenazadnje vemo, da gre za ljudi, ki radi vrtijo velike denarje, pri kreiranju svojih proizvodov pa uporabljajo tkiva najbolj nedolžnih med nami. Halo, kaj naj še dodam?! Da se javlja mnogo ljudi s hudimi stranskimi posledicami in da se mnogo poročil o tem preprosto cenzurira. Punce, govorim vam kot mama, ki je izgubila že preveč otrok. Za seboj imam štiri spontane splave in verjemite, da takega življenjskega pretresa ne želite doživeti. Bojim pa se, da ga boste, če se vključite v ta nori vrtiljak, za katerega se obetajo vedno nova in nova cepljenja, kot nam je prav tako zelo javno napovedal samooklicani strokovnjak za javno zdravje Bill Gates.

Z vprašanjem o opozorilih strokovnjakov, da bodo ‘covid cepiva’ lahko imela slab vpliv na razvoj nosečnosti, sem pred kratkim v pogovoru soočila prijateljico, ki mi je povedala, da se njena hči, ki je mlada zdravnica, zaradi teh rizikov ne bo pustila cepiti. Bo o tem javno obveščala ljudi? Seveda ne, dama ne bo poskusni zajček, bo pa to vlogo odigral kdo drug, ki bo v svoji samoti utrpeval spontani splav za spontanim splavom, kar se že dogaja, obstajajo pa tudi že poročila o mrtvorojenčkih pri cepljenih nosečnicah. To so tragedije, ki se še pri mnogih dajo preprečiti. Mlade ženske, kaj pomaga ohraniti lepo službo in živeti brez otrok? Vem, mnoge med vami vsled tega, da ohranjate delovna mesta, morate uporabljati kemično kontracepcijo, ki ima dokazano zelo negativne posledice za vaše zdravje. Vrtci in druga varstva zunaj doma pa imajo škodljive posledice na celostno zdravje vaših otrok in družine.

Z vprašanjem o opozorilih strokovnjakov, da bodo ‘covid cepiva’ lahko imela slab vpliv na razvoj nosečnosti, sem pred kratkim v pogovoru soočila prijateljico, ki mi je povedala, da se njena hči, ki je mlada zdravnica, zaradi teh rizikov ne bo pustila cepiti.

Vem, da se v vse našteto v glavnem čutite prisiljene, ker mislite, da ni druge možnosti. Prav to se dogaja pri umetnih splavih, osamljena in na smrt prestrašena ženska, stisnjena v kot, pusti ubiti v sebi najbolj svoje, najbolj lastno, najbolj osrečujoče. Pa kaj si bomo dokončno pustile vzeti svojo plodnost, vir svoje največje moči in celostnega razcveta? Uprite se in ne popustite, verjemite, da niste same. Več, kot bo odpora, manjša možnost je, da nas prisilijo v še kaj hujšega. So za ovinkom prisilni splavi, ki jih utrpevajo Kitajke? Se mar mehke oblike prisil v splave ne dogajajo tudi pri nas? Verjemite mi, po zavrnitvi nosečniških presejalnih testov sem od zdravnikov slišala že marsikaj. Bilo je strašno, bil je pogled v satanov gobec. A da se vzdržati in ni je večje sreče, kot postati mati. Je ni.

In kje so naši škofje, ki so v svojem dopisu svarili pred nemoralnostjo ‘cepiva’ AstraZeneca? Zdaj, ko je le-to na mizi in ga je treba porabiti zlepa ali zgrda, kje je javni protest? Kje je glasen protest zoper uporabljanje celičnih linij pri testiranju pri vseh ‘covidnih cepivih’? Zakaj niso škofje na strani šibkih in držijo z mogočniki sveta? Zakaj niso vernikov opozarjali pred vsemi pastmi seksualne revolucije in so med tem raje tlačili tiste, ki so se borili za ohranitev pravega nauka in liturgije? Zakaj še ob tej strašni uri, ko je zlo tako razkrito, ne protestirajo in organizirajo odpora, temveč ga celo tlačijo. Mi, ki imamo velike družine, se razmnožujemo kot zajci, mar ne, Frančišek? In tisti, ki bi radi imeli pobožno obhajanje Sv. Evharistije in Njeno prejemanje, s Sv. Spovedjo s svetim rožnim vencem in petjem pobožnih pesmi, se moramo skrivati pred lastnimi škofi!!!

Kar tolcite, kar žalite, kar zasmehujte. To je vaša ura, vendar ura zmagoslavja je že tudi začetek konca. Novus ordo je v zatonu. Njegov laični bratranec tudi. Trzata in delata veliko škode, a mi smo onkraj. Mi rasemo, tiho, ponižno, pokončno. Mi ne bomo šli nikamor. Pastirji, mi smo vaša vest.

Dodaj odgovor

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaTrgovina